#9 Vriendschap & delen

#9 FRIENDSHIP & SHARING

#9 Vriendschap & delen

Victor

Once Upon a Time Friends of My Good Mate "Smate", begon te werken voor ticket naar de maanhangmatten op "The Island". Niet zomaar een eiland - Bali - een magische plek waar het verhaal ter zake komt - hang daar;)

Smate, 2 andere vrienden en ik besloten om naar een ander eiland, het prachtige eiland Sardinië, te reizen om te genieten van ons nieuwe hangmatten En luister naar de beste drum en bas op Sun and Bass Festival. We vonden een absoluut verbazingwekkende hangmatplek met gedraaide bomen aan de kustlijn om te koelen en te ontspannen in onze kingsize hangmatten. Na hetzelfde te hebben gedaan voor de 2 volgende jaren, besloten mijn vrienden om daar niet meer heen te gaan. Dus ik ging gewoon alleen over, wetende dat ik nieuwe vrienden zal maken.

En opnieuw. Daar. Bij deze verbluffende, zeer winderig, perfect hangmat plek. Helemaal alleen. In de natuur. De hangmat heeft een kleine zijkant waar ik een zware rots erin zet om de hangmat te sluiten om erin te zitten zoals in een cocon. De sterke wind kan je daar niet binnen krijgen omdat de hangmat is gemaakt van parachute -materiaal en de wind blaast gewoon aerodynamisch over je heen. Wakker worden met zonsopgang na een nacht van het geluid van verpletterende golven en huilende wind, stapte ik uit de hangmat als een vlinder die mijn vleugels spreidde. Het was alsof ik herboren was.

Deze plek is daar mijn heilige plaats. Daar werd het zaad geplant om naar Bali te gaan om mijn yoga -lerarenopleiding te volgen.

Ik moest terugkeren naar deze fantastische plek in Sardinië en het delen met mijn nieuwe vrienden. Dus bracht ik het volgende jaar 5 nieuwe hangmatten in een kleine zwarte rugzak naar het eiland.

We hadden zo'n geweldige tijd.

Toen ik in Kaapstad was, Zuid -Afrika de zwarte rugzak was erg handig voor mijn bergwandelingen.

 Ik maakte een nieuwe vriend uit Nederland, zijn naam is Neils en hij begon net de wereld te reizen. Ik had zin om hem mijn rugzak te geven als een afscheidscadeau.

Hoewel ik van de rugzak Ik wist heel veel dat hij het op een gegeven moment nodig heeft en ik kan een nieuwe 'ergens' krijgen. Een paar maanden later toen ik op Bali was, ging ik na mijn yoga -lerarenopleiding alleen om de fascinerende aard van Bali te verkennen. Vooral watervallen stonden op mijn lijst. Terwijl ik 6 uur door de rijstvelden aan het wandelen was naar de Aling Aling -waterval met mijn gids plotseling kwam de rugzak bij me op en dat ik er een zou moeten vinden voordat ik het eiland verlaat. Plots, direct na deze gedachte, was er een kleine winkel in het midden van de jungle en ze hadden eigenlijk één kaartje naar de maanrugzak die daar op me wachtte. Nu is mijn rugzak rood en niet meer zwart. Dat is hoe dingen veranderen!

 

 

Victor

Abonneer u ons
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang elke weken een selectie coole artikelen
populaire posts