#8 Nationale parken

#8 NATIONAL PARKS

#8 Nationale parken

 

Harley (Indonesië)

Voor mij is het hebben van de kans om alle Indonesische nationale parken te verkennen een van de beste momenten in mijn leven.

Niet alleen iconisch en mooi, maar ze maken allemaal ook deel uit van de geschiedenis van deze natie. Elk nationaal park heeft zijn eigen kenmerken, geen van hen heeft hetzelfde en dat is een van de magie die ik zelf heb getuige.

   

Het bezoeken van de nationale parken moet een van de belangrijke dingen zijn om geschiedenis, cultuur, aard, de natuur en vooral te waarderen om de natuur te besparen. Een van mijn principes tijdens de verkenning is om geen spoor achter te laten en altijd duurzame buitenapparaten te gebruiken.

   

Ticket naar de maan hebben Lichtste hangmat is een van plezierige en nuttige dingen tijdens de reis. Het is 2 jaar geleden dat ik dit schattige product heb. In de toekomst is het hebben van hangmat een must voor elke avonturier zoals ik, het kost niet veel ruimte en zoals de naam al aangeeft, is het heel licht.

   

Een van mijn onvergetelijke ervaringen was toen ik kampeerde in Tambora. Het is ongeveer 2040 masl.

Harley

Abonneer u ons
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang elke weken een selectie coole artikelen
populaire posts