#7 Tijd om te ontspannen

#7 TIME TO RELAX

#7 Tijd om te ontspannen

Lisa (Noorwegen


Mijn eerste ervaring met TTTM Was vier jaar geleden, toen ik en een vriend van mij per weekend door een klein meer gingen kamperen en ze haar hangmat had gebracht. Het weer was geweldig en we brachten de meeste tijd door met ontspannen in de hangmat.

   

Daarna moest ik natuurlijk de mijne kopen, want ik vond het geweldig, en sindsdien heb ik het gebruikt voor dagelijkse time-outs (ontspannend met het lezen van een goed boek in de middag, luisteren naar muziek of podcasts) of de nacht buiten doorbrengen de weekenden.

      

Breng altijd mijn hangmat mee naar onze familiecabine, om de nacht buiten door te brengen of gewoon om een ​​super ontspannende leesruimte voor mezelf te hebben.

Lisa

Abonneer u ons
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang elke weken een selectie coole artikelen
populaire posts