#4 Magic Escape

#4 MAGIC ESCAPE

#4 Magic Escape

Ingrid (Noorwegen)

De hangmat is licht en gemakkelijk te dragen. Hangmatten zijn een goed alternatief voor stoelblokken, en je hebt slechts twee bomen nodig om een ​​comfortabele zitplaats te krijgen. In Noorwegen hebben we geen gebrek aan bomen.

       

In het dagelijks leven met stress en drukte voelt een reis met de hangmat zo ontspannend. De heldere en fijne kleuren op Ticket naar de maanhangmatten, maakt het gemakkelijk om fijne foto's te maken.

        

Mijn beste ervaring met een hangmat is toen ik vorig jaar buiten sliep. Het kamp stond op een gezichtspunt met een geweldige zonsondergang. De volgende ochtend werd ik gewekt door een korhoen, die naast het kamp liep. Ik raad aan om een ​​goed slaapkussen en een goede slaapzak mee te nemen als je buiten gaat slapen. Maar de hangmat was een geweldig bed en ik sliep als een kind.

    

Ik heb ook goede ervaringen om de hangmat in mijn directe omgeving te brengen. Koffie drinkt de zon, wijn drinken in de zonsondergang of boeklezen naast het kampvuur.

Ingrid

Abonneer u ons
Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang elke weken een selectie coole artikelen
populaire posts